Header afbeelding

Moderne screens als zonwering in Bladel

U wilt buitenzonwering met een strakke en moderne look? Dan kunnen wij bij Lavrijsen Zonwering u goed adviseren over screens.

U bent een mens van deze tijd. U wilt eigentijdse buitenzonwering, maar u wilt er buiten geen last van hebben door de ruimte die het inneemt. Als u slim bent, gaat u dan voor screens.

Pluspunten van vlakhangende zonneschermen

Het binnenvallende zonlicht wordt door het scherm met 80% tegengehouden. Toch komt er voldoende licht in uw huis. Als het buiten warm is blijft het binnen koel en behaaglijk, terwijl op koude dagen de warmte ’s nachts wordt vastgehouden, als u dan het doek naar beneden draait.Andere pluspunten:

 • U houdt uitzicht naar buiten. Naar binnen kijken is niet mogelijk.
 • Draai- en kiepramen kunnen met uitgedraaid scherm normaal open.
 • Handig voor kantoor: u kunt weer zien wat er op uw beeldscherm staat.
 • Regen-, zon- en weersbestendig.
 • Insectenwerend.
 • Weinig verkleuring van uw interieurstoffen.


 • Afwerking van screens

  Het aluminium frame kunt u in 2 kleuren aanschaffen: crèmewit en lichtgrijs. Het assortiment aan doeksoorten- en -kleuren, kastmaten en -modellen en zijgeleiders is zo uitgebreid, dat er altijd iets tussen zit, dat aansluit bij de stijl van uw huis. Omdat er in het doek glasvezel is gebruikt is het oersterk, weersbestendig, onbrandbaar en vormvast. Het scherm wordt speciaal op maat gemaakt.  Bediening van het scherm

  De bediening van rolluiken en screens is hetzelfde: het doek gaat op en neer door middel van zijgeleiders. U kunt kiezen voor handmatige bediening met een bandopwinder of draaistang, maar ook voor een elektrisch systeem met afstandsbediening of wandschakelaar.  Onderhoud aan een zonnescherm

  U heeft niet veel werk aan het onderhoud van een zonnescherm. U kunt het schoonmaken met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel. Zorg wel, als het doek nat is, dat u het doek eerst laat drogen voordat u het in de bak rolt.

  Enthousiast geworden door dit verhaal? Wij kunnen u in onze showroom nog verder adviseren en u een demonstratie geven. Wees welkom!