Header afbeelding

Zonwering kosten

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de kosten van uw zonwering. Ook al kunt u jaren vooruit met onze binnenzonwering en buitenzonwering, het is al met al toch een behoorlijke uitgave waar u voor komt te staan. Het is goed vooraf te weten waar u ongeveer aan toe bent zodat u rekening kunt houden met deze uitgave. Vanzelfsprekend zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van het door u gekozen type zonwering, de formaten waarin e.e.a. geleverd moet worden en bijvoorbeeld het bedieningssysteem.

Scherpe tariefstelling

Heeft u al enig idee naar welk type zonwering uw voorkeur uitgaat? En kunt u ons een opgave doen van de formaten van de ramen die met de zonwering afgedekt moeten worden? Op basis daarvan kunnen we al een aardige indicatie geven van de kosten van de zonwering naar uw keuze. Voor een exacte prijsopgave zijn echter nog een aantal specificaties nodig die wij graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met u doornemen. Onze ramingen zijn vrijblijvend zoals dat in onze ogen hoort. Bevalt onze scherpe tariefstelling u? Dan praten we graag met u verder.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een kostenraming? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. We helpen u graag om de kosten van de zonwering van uw dromen op een rijtje te zetten.